38 dagar kvar :)

hej nu är bara 38 dagar kvar tills jag får träffa min underbara syster :) vi ska göra allt från gå en spök vandring och gå på skansen :) ska bli så kul eller vad säger du syrran ? :) idag blir det ishockey på tv Sverige möter tyskland  i kvartfinal i VM hoppas sverige kommer krossa dom :) nu ska jag gosa men min söta kisse benjamin <3 kram på er

vad är det som händer ????

hej alla vad är det med sverige vädret igentligen ? det ska vara vår nu men känns som solen har försvunnit för igår så borde haglade det och regnade och blåsta iskalla vindar hörde från maria med idag att snöade i stockholm !!!!!!
SNÖ det ska jö vara vår nu. fast nu har solen framme igen får se hur länge den varar.

svar på frågorna från frågestunden

Maria :) Vad är den godaste vinet du någonsin druckigt? svar det är happy cat billigt vin men jätte gott :) det borde du testa

heheh

så vännen hehehe nu har skrivit 4 inlägg idag hehehehe kram på dig <3

:)

igår såg man på ishockey lite grann såg när sverige förlorade mot norge på straffar. jag fattar inte hur vi kunde fölora mot dom är jätte dåliga is hockey jö ):

hej

hej är någon som har några hus kurer mot förkyldning ? för håller på att bli genomförkyld ):

:)

hej alla blogg läsare :) hur mår ni nu efter valborgs firandet ? eller hade ni mys kväll som jag hade och kollade på virus i bataljonen. saknade dag otto han är bäst i den serien :) eller vad tycker ni? i dag ska man till mina föreldrar och en kompis ska följa med på fika :) för fick reda på en bra nyhet sist jag var hos henne ;)
så vad ska ni hitta på idag? mina vänner Kram på er <3

RSS 2.0